Sex
Vriendinnetjes onder elkaar

Vriendinnetjes onder elkaar

Ik zit met een vriendin op een zaterdagavond bij haar op de bank met een lekker wijntje. We praten over van alles en opeens zien wij op tv twee meiden met elkaar kussen. Wij kijken alletwee aandachtig na de tv en soms even na elkaar hoe de ander er op reageert. Mijn vriendin zegt hoe zal dat zijn met een meid kussen, en voor ik het wist drukte ze haar tong in mijn mond…..

Mijn tong begint mee te doen en mijn lichaam snakt naar meer. Ik begin haar zwoel in haar nek te kussen en knoop langzaam haar blouse open. Haar mooie borsten komen tevoorschijn en ik voel overal handen over mijn nek, en dan borsten en buik. Ze trekt nonchalant mijn truitje uit en begint mij ook overal te kussen. Ik schuif mijn hand onder haar rokje en ik zie hoe zij er van geniet. Met mijn tong raak ik haar dijbenen aan en ga langzaam omhoog. nu kom ik bij haar witte stringetje en zie dat het stringetje wat natter is.

Ook zij trekt mijn rokje uit en opeens voelde ik een zachte streling over mijn slipje. mijn lichaam reageert hier zo heftig op dat ik na meer snak.ik ga met mijn tongetje langs haar slipje en ik hoor haar kreunen van genot. mijnn clitje word steeds dikker en ik voel dat ik natter word. ik ga met mijn kaalgeschoren kutje boven haar mond en ik voel opeens een tong over mijn clitje gaan. Tegelijkertijd ga ik met mijn tong over haar kaalgeschoren kutje. Ik weet niet wat mij overkomt maar hier geniet ik echt van.

En dan sta jij er ineens, ik voel een harde penis bij mij na binnen glijden. Ik kreun van genot en ik lik verder aan haar kutje. mijn vriendin begint ook te kreunen en dan haal jij je stijfe lul uit mijn kutje en word je door ons alle twee gepijpt. Je voelt overal tongetjes en spuit ons in ons mondje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *