Sex
Overspel met oudere man

Overspel met oudere man

Eindelijk een weekend voor mezelf.. Met mijn ontbijt zit ik achter de computer en blader wat door facebook. Opeens krijg ik een berichtje van een vriendin en zij vraagt wat ik ga doen vanavond. Ik vertel haar dat ik alleen ben en dus niet op de planning heb staan. Zij stuurt mij een link van een feest en vraagt of ik mee wil gaan. Ik stuur haar e en berichtje dat ik wel mee wil gaan. Zij antwoord dat zij mij om 20.00 uur komt halen.

Mijn vriendin staat even later op de stoep en we drinken nog even een wijntje bij mij thuis. Mijn vriendin is een super mooie vrouw, mooi slank en geen vaste vriend, maar wel regelmatig een scharrel. Mijn vriendin belt een taxi en zegt dat we vanavond wel iemand vinden die ons thuis afzet. Na nog een wijntje komt de taxi en wij stappen in.

Net buiten de stad stopt de taxi en wij rekenen af en lopen vrolijk richting het huis. Het is al aardig gezellig en er is een catering. Het is een gezellige avond en we praten met iedereen. Het lijkt alsof ik deze mensen al jaren ken. Mijn vriendin gaat de dansvloer op en danst uitdagend tussen twee mannen in. Echte heren in pak. Ze glimlachen als zij mij erbij trekt. De wijntjes hebben mij wat losser gemaakt dus ik begin ook uitdagend te dansen.

Ik word aangesproken door een man hij is wel wat ouder, ik schat hem zo begin 50. We gaan zitten en hij vertelt over zijn hobby’s en werk. Het is zo gezellig met deze man dat ik niet door heb dat het al 3 uur in de nacht is. Hij moet lachen als hij ziet dat ik om mij heen kijk waar mijn vriendin is. Die is allang vertrokken zegt hij. Nou hier sta ik dan en begin een beetje boos te worden.

Zal ik jou anders een lift geven vraagt de man. Ik twijfel maar toch knik ik ja. In de buitenlucht voel ik pas hoeveel ik heb gedronken en ik wankel op mijn hakken en hang tegen de man aan. We wandelen naar zijn auto en hij helpt me in de stoel. Waar moet ik heen mooie dame? Vraagt hij met een lieve stem en ik geef hem mijn adres. Hij schrikt en zegt dat is wel heel ver weg.

Nou als je een logeerbedje voor mij hebt slaap ik wel bij jou en pak ik morgen de trein. Ja dat heb ik zeker kom maar mee. Ik voel dat de man heel voorzichtig mijn been aan het strelen is. Wat ben je aan het doen? Vraag ik fel. Oh sorry zegt hij snel. Ja je hebt een panty aan en dat vind ik altijd erg mooi bij een dame vandaar. Hij trekt snel zijn hand weg. Na een paar seconde pak ik zijn hand weer en leg het op mijn been. Vind je dit een fijn gevoel dan? Hij streelt mijn benen en voor ik het weet rijden wij een oprit op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *